Fluturi in stomac

Aud tot mai mult ca nu mai exsita iubire adevarata. Prieteni, amici, cunoscuti si cunoscute, prietene, colege/colegi de facultate, serviciu etc….toti sustin si bat cu pumnul in masa ca ei sunt cei mai smecheri in relatiile lor, ca ei nu sufera din dragoste daca e sa se desparta de jumatatile lor si multe alte faze de acest gen. TOTI…aproape TOTI, cauta sa isi faca o relatie cu un partener cu potential financiar. Cauta un baiat sau o fata cu casa, masina, bani si multe alte bogatii. Ajung sa intre intr-o astfel de relatie si imediat la 2,3 saptamani arunca cu afirmatii de genu’ „te iubsc” si „te ador„, fara ca prin sufletul lor sa treaca nici macar un strop din acest sentiment. Se indragostesc de situatia lor financiara si daca mai primesc intr-un interval scurt de timp si putina „carne” (valabil pentru ambele sexe) sunt in stare sa declare ca acea persoana reprezinta „viata lor”. Si asta e decat o imaginatie larg dezvoltata a mintii lor, a exteriorului lor. Dar in sinea lor..in adancul sufletului lor e adevarata lupta cu ei insasi. In interiorul lor traieste adevarata iubire a lor ce a trecut sau ce va ruma sa fie pentru cei care nu au trait-o. Multi nu sunt constienti de ea, desii in relatiile lor au aproape tot ce le trebuie…si cand sunt singuri ii apuca melancolia, crizele de nervi si toate cele…fara ca ei nici macar sa stie de unde toate aceste reactii si actinui advrese.

Un singur sfat am pentru acesti oameni frumosi la exterior si deprimati in interior: „Sufletul se mai hraneste si cu fluturi in stomac!”

Concluziile le trag ei.

Posted on 15 octombrie 2011, in Adunate. Bookmark the permalink. 9 comentarii.

  1. Ai dreptate, îmi pare rău pentru aceste persoane dacă sincer. Îmi place cum scrii 🙂
    Foarte frumos zis:”Sufletul se mai hrăneşte şi cu fluturi în stomac!”

    Apreciază

  2. Frumos,dar iubirea se stinge,se uita ,se pierde… ca orice altceva.Poate pentru asta unii sustin ca nu sufera si dau impresia ca sunt indragostiti doar de”situatie financiara”.Pentru ca ei,cei in cauza,declara iubirea doar partenerului,dar „noua” restul…ni se spune” iubesc banii lui/ei” deci…Ce inseamna iubire adevarata pentru tine?

    Apreciază

    • Ce inseamna iubirea pentru mine? Iubire e atunci cand si dupa 3,4,5…10 ani dupa o despartire de pers. pe care chiar ai iubit-o traiesti in minte cu acea pers..cand ai puterea sa iti ajuti fostul/a partener/a la problemele lui/ei. Iubire e atcunci cand te indragostesti de persoana de langa tine pentru ceea ce esti cand e langa tine, nu pentru ceea iti ofera „fizic, material” cand e langa tine. Iubire nu e atunci cand te apuci si vorbesti…iubirea te lasa mut..fara cuvinte..fara reactie….dar sufletul danseaza in tine si reflecta acest sentiment in reactiile si comportamentul tau…
      as putea sa nu mai opresc niciodata vorbind despre asta 😛

      Apreciază

    • Cred ca reiese din articol ce inseamna pentru el iubire adevarata ioniboni. Iar cei care sunt asa precum ii descrii tu sunt persoane lipsite de caracter. Nu spune nimeni sa arati tuturor cat de indragostit esti, fiecare isi traieste iubirea cum vrea si cum simte… Unii sunt la deschisi, altii mai retrasi si isi arata sentimentele doar in intimitate. Dar sincera sa fiu nu am intalnit pe nimeni care iubeste si care sa sustina : „stau cu el doar pentru bani! ” . Reciproca este valabila insa!!

      Apreciază

  3. Esti norocos inseamna:) Ai descris o frumos,daca chiar simti asa felicitari:)

    Apreciază

  4. Mda, pentru multi iubirea a devenit ceva cu care stergi pe jos.
    Cel mai rau ma enerveaza cuplurile care isi spun cat de mult se iubesc, se despart si dupa o zi incepi sa auzi „Il/o urasc, e un/o bou/vaca”, etc. Apoi isi gasesc alinarea in bratele altcuiva si reiau povestea precedenta.
    Incep sa cred ca eu sunt aia ciudata si asa e normal. 😀

    Apreciază

Lasă un comentariu