Cuvinte cheie…

Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.

Trebuie sa crezi in ceva: in propiul instinct, in destin, viata, krma sau in orice altceva. Aceasta abordare nu m-a dezamagit niciodata, si mi-a schimbat viata intru totul. Nu trebuie sa iti fie frica sa iti indeplinesti visul.

Iubeste…pentru ca atunci cand iubesti reusesti sa devii orice lucru al creatiei tale…Chiar daca uneori poate insemna despartire, singuratate, tristete….iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei.

Iubirea este singurul lucru care activeaza inteligenta si creativitatea in acelasi timp, care ne purifica si ne elibereaza.

Nu e nevoie sa cauti fericirea in orice lucru mare..ea poate fi intalnita intr-un simplu graunte de nisip din desert.

Iarta..pentru ca energia urii nu o sa te duca nicaieri, energia iertarii, care apare prin dragoste, va reusi sa iti transforme viata intr-un mod pozitiv.

Ce mi se pare cel mai interesant e faptul ca un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.

Invata toate acestea…invata din toate acestea…si apoi sa iti aduci aminte ca odata…ai citit asta pe blogul meu.

Posted on 22 octombrie 2011, in Adunate. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Reblogged this on Song of Life and commented:

    Unul din articolele cele mai vizualizate 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu