Ciorile au cartier rezidential in Ploiesti

Si da!!..nu am pus ciorile in ghilimele („) desi imi e specific mie sa atac sau sa vorbesc codat.

Ei bine..nu vorbesc codat.., dar metaforele, epitetele si celelalte forme legale ale limbii romane isi gasesc locul aici. Nu am mai scris de mult..de mai bine de un an jumate si azi m-am hotarat sa o fac.

Titlul si postarea nu au fost alese intamplator..nu au nicio legatura cu „ciorile” care va vin voua in cap cand auziti acest cuvant, nu are nicio legatura ca acum locuiesc prin zona Pantelimon.

Deci..sa revin la titlu si postarea dorita…

V-ati intrebat vreodata unde sunt toate ciorile din lume? Va mai aduceti aminte ce invatati la scoala despre ciori si in ce tari se pot gasi aceste specimene? Tin sa va informez ca lucrurile s-au mai schimbat de-a lungul anilor. Primaria orasului Ploiesti, de foarte multi ani de zile, ofera locuitorilor acestui oras o zona numai a lor, a ciorilor. Pacat ca zona destinata lor este si unul din cele mai frumoase bulevarde din tara si totodata unul din cele mai circulate. Ani la rand au incercat (cel putin asa pretind alesii) tot felul de metode de a incerca sa inlature perdeaua neagra de deasupra si din interiorul minunatilor castani care dau frumusetea acelui bulevard..si evident..totul a fost in zadar. Maine, poimaine la urmatoarele alegeri locale o sa vedem pe fiecare afis de votare cate o replica, cate o promisiune, de genul „va scapam de ciori”. Daca fiecare metoda aplicata de autoritatile locale nu a dat roade..ar putea sa incerce un inalbitor… Se pot spala trotoarele mult mai des ca trecatorii sunt satui de cat slalom au facut printre minunatii gainiati ce picteaza pavelele, si fiecare bancuta sa fie dotata cu un mini acoperis ca sa nu mai fie nimeni tinta excrementelor magnificelor ciori. Si daca tot am zis de inalbitor…sa se vopseasca toate ciorile in alb, ca.. la cata verdeata are bulevardul, cu albul ciorilor, lasa senzatia de un mic Rai.

 

Deci..uneori parca e bine sa umbli cu ciora vopsita! :))

 

Posted on 7 mai 2014, in Adunate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu